Blog

Avondje op pad 24-04-2018

Avondje op pad 24-04-2018

Lag ik verleden week nog met mijn camera tussen de bollenvelden, ik heb nu weer eens met mijn camera midden op het schilderachtige dorp Linschoten gestaan. Missie... de Kroonpoort vereeuwigen in het donker. Helemaal donker heb ik niet gered want ik was er te vroeg. Uiteindelijk begon het ook nog heel even te regenen en toen heb ik de handel maar weer ingepakt. Bleek het een bui van niets. Tja! Avondfotografie vind ik toch wel erg leuk om te doen. Ook de nabewerkingom de foto's wat warmer en schilderachtiger te maken. Staan ze al op de website? Nee dat niet. Het blijft een gevecht.

Een avond stoeien 22-04-2018

Een avond stoeien 22-04-2018

Van de week een rondje Willeskop gelopen en daar de roerdomp horen hoempen. Prachtig!! De blauwborst hebben we helaas niet gevonden. De dag erna naar de bollen. Wat het allermooist was waren de jubelende gele kwikstaartjes. Tja en dan maar weer eens verder met deze website. Nog steeds snap ik er niets van. Met veel gepiel komen er wel foto's maar de logica ontbreekt. Ik zoek nog iemand die er echt verstand van heeft en mij kan helpen en uitleggen. Help me!

Wat een gevecht!! 03-03-2018

Wat een gevecht!! 03-03-2018

  Ik dacht in een gespreid bedje te komen maar niets is minder waar. Niets werkt zoals ik het zou willen maar dat is misschien ook wel mijn onkunde. Dus voorlopig zal hij er niet uitzien zoals ik hoopte. Kom je wel eens terug om te kijken of het mij wel gelukt is?


error: Content is protected !!